Not for profit

Det er ikke alt, der handler om penge her og nu. I ConnectDenmark, Danmarks suverænt største private, non-profit forening med fokus på innovation og udvikling, har jeg som formand været med i udviklingen i en årrække. Det er meget givende – og så fik jeg tilmed CDKs Hædersprisen, tak for den :) .  

Som en udløber af arbejdet i ConnectDenmark, deltog jeg i Globaliseringsrådets arbejde hvilket blandt andet førte til at vi i 1CT bød på og vandt i 2007 et stort udbud på 32 millioner kroner. Pengene skulle bruges på at finde 40 af de mest interessante danske vækstvirksomheder med internationalt potentiale og så hjælpe dem ud i verden. Det skete i samarbejde med Symbion. I alt 50 virksomheder kom igennem programmet, som var en stor succes. Siden er programmet videreført i regi af Accelerace, som er blevet Danmarks førende program for vækstvirksomheder, der skal bruge et boost.

Jeg var i 10 år frem til 2006, formand for Alumni-foreningen for tidligere Executive MBA studerende i det, der nu hedder SIMI-CBS. I perioden byggede vi Danmarks bedste og også en af Danmarks største alumni foreninger med mere end 700 medlemmer.

Medens jeg og familien boede i London (2001-2009) kom jeg ind bestyrelse/advisory board’et i det dansk/engelske handelskammer i London (Danish/UK Chamber of Commerce – DUCC), som har til huse i ambassaden i London. Var også i bestyrelsen ”Danish House in London” fra 2006-2008. Her arbejdede vi for at etablere et hus for danskere og dansk relaterede aktiviteter i hjertet af London.

 

Tilbage til Holdninger og værdier                                                          Videre til Sociale Medier